+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Penzion Družba Bewertungen

Hotelbewertung

79%
Gut

by 42 reviews

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    78%
  • Ausstattung

    82%
  • Komfort

    67%
  • Preis-leistungverhältnis

    80%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Anonymus

Einzelreisende, 30.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
72 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Irena

Einzelreisende, 29.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Doporučuji, ochota personálu je v dnešní době až neuvěřitelná

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Einzelreisende, 25.8.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

dagmar petraskova

Einzelreisende, 16.7.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Gabriele

Älteres Paar, 1.7.2017

Německo

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Unproblematisches einchecken, was Preis und Leistung betrifft, wurden unsere Erwartungen bei weitem übertroffen. Sehr gute Küche und das zu einem vernünftigen Preis. Gute Öffnungszeiten vom Restaurant, mit bis in den Abend hinein mit warmer Küche. Sehr freundliches Personal. Kostenloser, großzügiger Parkplatz vor dem Haus. Wir waren sehr begeistert.

  • Es war alles super, ein wunderschöner Aufenthalt.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Petra Marvanová

Gruppe von Freunden, 25.6.2017

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Líbilo se mi, že i v horkém vedru bylo na pokoji příjemně chladno. V restauraci dobře vaří, ale asi nejvíc se mi líbila slečna, nebo mladá paní, která se o nás starala od té doby, co jsme přišli - ubytování, obsluha v restauraci. Velice příjemná, ochotná, milá.

  • Nelíbilo se mi okolí, nejen paneláky, ale na schodech vyvalení lidé s cigaretami, pivem, polité schody, nedopalky. Také hluk, lidi seděli na zahrádce a do půlnoci byl dost hlahol. Opilecký. Ale kromě toho to bylo super ubytování a až přijedeme znovu do Vodňan, tak určitě zase do Družby.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 11.2.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
65 %
  • flekaté otlučené zdi, flekaté koberce

Personál
8
Služby
0
Čistota
8
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonymus

Gruppe von Freunden, 22.1.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 5.9.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 16.8.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • NAPROSTO DOKONALA A MILA OBSLUHA,BEZKONKURENČNĚ DOBRÉ JÍDLO A KRASNE PROSTŘEDÍ

  • POKOJE NIC MOC,ROZBITÉ VĚCI,OMLACENÉ ZDI

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

René Doležal

Gruppe von Freunden, 6.8.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • U penzionu spousta místa k parkování, výborný poměr cena/kvalita

  • O víkendech penzion přímo sousedí s hospodou a diskotékou, je zde proto hlučněji, pátek je však klidnější, zavírá se o půlnoci (hospoda), o sobotách je do tří do rána hlučná diskotéka

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Petra

Familie mit kleinen Kindern, 4.8.2016

Olomouc Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Příjemná obsluha, dobré jídlo. Dětský koutek :-)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

radovan velisek

Familie mit Kindern, 1.8.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Veronika

Älteres Paar, 31.7.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Příjemné prostředí, vše na dosah (restaurace, sport, kultura, bazén 50 metrů...), vstřícný personál, nízká cena. Po příchodu jsme byli příjemně překvapením lepším ubytováním, než jsme dle webu čekali. Doporučuji penzion všemi deseti, pokud to nebude v sobotní noc.

  • Sobota byla velkým překvapením, díky diskotéce ve stejném budově a ještě přímo pod naším pokojem... Ve 3 ráno ještě skákaly skleničky na stolku... Na to by asi hosté měli být upozornění dopředu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 10.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Čistota, vybavenost.

  • Nelíbil se nám hluk okolo projíždějících těžkých vozidel.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 23.1.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
67 %
  • Ochota personálu

  • Dobrý poměr ceny a kvality.

Personál
0
Služby
0
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Jana

Familie mit Kindern, 1.8.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
40 %
  • Pozitivní na celém pobytu byla zdejší restaurace, kde poměrně chutně vařili a dělali výbornou pizzu.

  • Ubytování byla jedna velká hrůza. Vybavení odpovídalo tak standardu 70 let minulého stolení a navíc značně opotřebené. Pokoje jsou vybudovány v půdním prostoru se šikmými stropy,kde není možné tak zhruba ve dvou třetinách pokoje se postavit. Na pokoji chybí lednička, nějaký stolek nebo stůl, případně křeslo. S ubytováním jsme nebyli vůbec spokojeni a rozhodně ho nemůžeme doporučit.

Personál
7
Služby
5
Čistota
4
Komfort
1
Cena/kvalita
3

paní Šulcová

Familie mit Kindern, 31.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
10 %
  • Není opravdu co napsat..??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

  • Naprosto nechápu, jak můžete toto nazývat penzionem, když se jedná o ZVLÁŠŤ podřadnou ubytovnu...!!! Při odstrčení postele - neskutečný bordel...! Ve skříni - ani ramínko...! Na pokoji a ani na chodbě - nepřítomnost ledničky...! Místo lustru jen visící žárovka...! Sprcha..? Ve sprše ŠPÍNA, MÍDLO PO NĚKOM POUŽITÉ, ODPAD UCPÁN PAPÍRKAMA...! Nevěřila jsem vlastním očím. Ladislava Šulcová Tel.: 739 675 383

Personál
1
Služby
1
Čistota
1
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Alice Chytrová

Familie mit Kindern, 9.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
30 %
  • Kladné hodnocení mám jediné: paní uklízečka za námi až na parkoviště přinesla v koupelně zapomenutou věc. To je vše.

  • Záporných hodnocení je velké množství: 1. Ani při objednání, ani bohužel při příjezdu nás nikdo neupozornil, že se v penzionu bude po obě noci konat diskotéka a to v takové síle, že se klepaly i postele. Vzhledem k tomu, že jsme dva dny strávili na hudební produkci, kvůli které jsme do Vodňan přijeli a které se náš syn účastnil, chtěli jsme se vyspat v klidu, ale chtěli jsme mít klid i např. večer, když jsme si chtěli odpočinout. Byl to ovšem takový bengál, který se konal v podstatě naproti našeho pokoje, že jsme již v jednu chvíli chtěli volat Českou policii. Byly 2 hodiny ráno ........ 2. Na pokoji jsme se cítili jako u bezdomovců. Ihned za dveřmi nesvítílo v chodbě světlo, pokud tam chcete vidět alespoň něco málo, musíte rozsvítit v koupelně a otevřít dveře. V samotném pokoji je u stropu zažloutlé světlo, u kterého nevidíte pomalu, ani kde máte postel, natož abyste si mohli něco přečíst. Myslím si, že koupit tři lampičky stoji opravdu málo na to, aby se zákazník cítil trochu lépe.A samozřejmě vyměnit stropní světlo. 3. Ihned při začátku řevu z diskotéky jsme chtěli zavřít dveře mezi pokojem a chodbičkou, ovšem marně. Futra jsou křivá a dveře nezavřete ani s největší snahou. Myslela jsem si, že budou alespoň přivřená, ale ani to ne. Sama se zpět otevřou. 4. Někdo by možná řekl, ať jsme rádi, že jsme měli v pokoji televizi, což je sice fajn, ale je trochu škoda, že na ni vidí pouze dva ubytování, třetí už nikoliv. Pokud by se otočila k němu, neuvidí první dva. Židle je v pokoji jedna a jeden malý konf. stolek. 5. Okno k větrání nejde otevřít, protože je tak vysoko, že na něj nikdo nedosáhne. Proto mne také pobavil nápis na dveřích: Při odchodu zkontrolujte, že je okno zavřené." Tak zavřené bude pokaždé, protože např. já bych ho neotevřela ani se štaflemi. O proležených lůžkovinách ani mluvit nebudu. 5. V pátek večer jsme vzali ještě staršího syna s partnerkou a pět lidí nás šlo do restaurace na večeři. Na oslavu!!! Hned první kontakt syna vykolejil. Je vystudovaný kuchař-číšník a když k němu přišel vrchní se slovy: "Tak co si dáte šéfe?" Myslel, že špatně slyší. Další bylo "Už máte vybráno šéfe?" To jsme kroutili hlavami i my ostatní a pokračovalo to tím, že kdokoliv z nás dopil, odnesli lahev, nebo sklenici, ale už se nikdo nezeptal, jestli si ještě něco k pití dáme. Museli jsme znova volat na číšnici, nebo číšníka. Dva z naší rodiny si objednali pizzu, kterou přinesli asi za půl hodiny a za další půl hodiny druhá jídla. Přestože na nás ti první chtěli čekat, přesvědčili jsme je, ať jedí, protože by jim to jinak vystydlo. Pizzy prý byly dobré. To nejde říci o tom ostatním. To bylo hrozné, bez chuti, vysušené. Za toto vše jsme dali skoro 4 tisíce Kč !!!!!!!!!! Budu samozřejmě žádat vrácení min. poloviny částky zpět, protože takovéto ubytování je drahé i zadarmo. Nikdo by tam nechtěl spát s řevem za hlavou (mimochodem snažila jsem se zavřít dveře od restaurace, odkud šel bengál, to bohužel také nešlo).

Personál
2
Služby
2
Čistota
9
Komfort
1
Cena/kvalita
1

Anonymus

Älteres Paar, 2.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
62 %
  • Milým překvapením byl výklenek s kuchyňskou linkou (bohužel bez vybavení)

  • Při vstupu do objektu nechutný zápach od toalet umístěných v přízemí

Personál
7
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.